Δώρο στον Παναθηναϊκό η Νταρουσάφακα.

tarence kinsey crvena zvezda telekom belgrade eb15

Μέσα στην κατάμεστη Kombank Arena οι Τούρκοι δημιούργησαν την έκπληξη, νικώντας τον Ερυθρό Αστέρα με 80-61, προσφεροντας ένα δώρο στους "πράσινους".

Η Νταρουσάφακα, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, έβαλε δύσκολα στους Σέρβους από τα πρώτα λεπτά και με καλή άμυνα και επιμονή στην επίθεση, πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, χτυπώντας μέσα από την ρακέτα τους γηπεδούχους.

Μετά την νίκη των Τούρκων, ο Παναθηναϊκός θέλει πλέον μια νίκη επί της αδιάφορης Τσεντεβίτα, για να πάρει και μαθηματικά την τρίτη θέση του ομίλου. Παράλληλα, στο κόλπο μπήκε και η Ανατολού Εφές, καθώς με δύο νίκες κόντρα σε Φενερ και Παναθηναϊκό, θα είναι αυτή που θα πάρει την τέταρτη θέση.

Πρώτος σκόρερ για τους Τούρκους, ήταν ο Ουίλμπεκιν με 19 πόντους και 5 τελικές πάσες, ενώ για τον Ερυθρό Αστέρα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μίλερ με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 34-35, 49-55, 61-80.

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Κίνσεϊ 2 , Ντάνγκουμπιτς 14, Λάζιτς 2, Μίσιτς 7, Σιμόνοβιτς, Γκούντουριτς 7, Γιόβιτς, Μίλερ 18 , Τσίρμπες 7, Στίματς 4.

Νταρουσάφακα (Μαχμουτί): Ουίλμπεκιν 19, Ρέντινγκ 6, Τουρέν, Ερντέν 6, Μαρκοϊσβίλι 5, Αλντεμίρ 6, Γκόρντον 14, Αρσλάν 2, Σλότερ 9, Χαρανγκόντι, Μπιέλιτσα 13.