Χαρίσης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το Αρης - Ολυμπιακός»

1257149

O Aρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00) και ο Κώστας Χαρίσης μίλησε για την αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Α1 και που αναμένεται να κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας.

Αναλυτικά ο έλληνας σέντερ,ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί τόσο στον Αρη, όσο και στον Ολυμπιακό, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Άρης στην έδρα του έχει παρουσιάσει πολύ ανταγωνιστική εικόνα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη, την φετινή σεζόν, ωστόσο, δεν παρουσιάζει τόσο σταθερή εικόνα και μπορεί να νικήσει τον ισχυρότερο αντίπαλο αλλά να ηττηθεί στην κακή μέρα του από υποδεέστερες ομάδες. Θεωρώ ότι η ημέρα που θα βρεθούν οι δύο αντίπαλοι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Επίσης, ο νυν σέντερ του Ιπποκράτη Κώ ανέφερε: «Εχω δουλέψει και με τους δύο προπονητές, με τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και γνωρίζω ότι αμφότεροι δουλεύουν πολύ στο γήπεδο, κάνουν πολύ καλό σκάουτινγκ και προετοιμάζουν άψογα τις ομάδες τους. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Άρης παίρνει μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του και εκτιμώ ότι έχει καλές πιθανότητες για την νίκη».

Οσον αφορά τους κομβικούς παίκτες της αναμέτρησης, ανέφερε: «Για τον Ολυμπιακό ο παίκτης «κλειδί» είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Από τον Άρη δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον αθλητή. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλή ομαδική λειτουργία και διαθέτουν παίκτες προσωπικότητες με ψυχικά χαρίσματα. Ο καθένας από τους παίκτες του Άρη και του Ολυμπιακού μπορεί να… βγει μπροστά σε ένα ντέρμπι και να δώσει ώθηση στην ομάδα του για την νίκη».

Τέλος, ο Κώστας Χαρίσης δήλωσε: «Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, χωρίς παρατράγουδα και να το απολαύσουν όσες και όσοι το παρακολουθήσουν είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση».