Ντούβνιακ: «Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα»

duvniak

Ο ΠΑΟΚ θέλει απέναντι στα Τρίκαλα (26/03, 17:00) να αποδείξει τι αξίζει, όπως ανέφερε ο Ούρος Ντούβνιακ.

Αναλυτικά ο Σέρβος γκαρντ, μέσω του blog του στον EΣΑΚΕ, δήλωσε: «Όλα είναι θέμα επιθυμίας

Σε 16 μέρες τελειώνει η κανονική περίοδος, η πιο σύντομη που θυμάμαι κι ένας Θεός ξέρει εάν υπήρχε άλλη σεζόν που ολοκληρώθηκε νωρίτερα. Το έχω αναφέρει αρκετές φορές μέσα από το blog μου, ότι ουσιαστικά είναι εξωπραγματικό το γεγονός ότι το δικό μας πρωτάθλημα είναι από τα τελευταία που τελειώνουν, ακόμη και μετά από πρωταθλήματα που διεξάγονται με 18 ή και ακόμη με 16 ομάδες.

Το αναφέρω αυτό, γιατί υπάρχουν σε ορισμένες περιπτώσεις διακοπές χωρίς λόγο. Το ζήσαμε αρκετές φορές ως τώρα τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον φέτος υπήρξε μία αναβολή αγωνιστικής, αγωνιστήκαμε μία φορά Τετάρτη, οπότε ουσιαστικά δεν χάσαμε αγωνιστική. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν διακοπές χωρίς λόγο.

Για μας είναι μπροστά μας τρία παιχνίδια και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ. Είναι πάντα σημαντικό να τελειώνεις την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Μετά την ήττα μας στο τελευταίο παιχνίδι, δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Και κάναμε πολλά στο τελευταίο παιχνίδι.

Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι μας απέναντι στα Τρίκαλα, μία ομάδα που δίνει μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Περιμένουμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα τα δώσει όλα για να κερδίσει. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς, γιατί είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Αυτό είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα. Και όλα είναι θέμα επιθυμίας. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει, αλλά να δώσουμε μία πραγματική μάχη μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε».