Σφαιρόπουλος: «Ετσι πρέπει να παίζουμε»

1419535

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουν οι Ερυθρόλευκοι.

«Ηταν ένα ματς που ήμασταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε απόλυτα ό,τι έπρεπε να κάνουμε.Ξεκινήσαμε αρκετά καλά αμυντικά κι επιθετικά. Ηταν ένα παραγωγικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Η σημερινή εμφάνιση είναι μία απόδειξη για το πώς θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη διάθεση στην άμυνα και την συγκέντρωση που έδειξαν. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για την συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν εδώ και πιστεύω πως η ομάδα το ανταπέδωσε με μία καλή εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ρεκόρ που έκανε η ομάδα στην τρίτη περίοδο, όταν και δεν δέχθηκε πόντο:

«Το ρεκόρ δεν το κατάλαβα. Εγώ έβλεπα ότι παίζουμε καλή άμυνα. Οταν τέλειωσε η περίοδος μού το είπαν οι συνεργάτες μου. Εκείνη την στιγμή κοιτάς τι πρέπει να διορθώσεις. Η προσπάθεια των παικτών ήταν πολύ μεγάλη. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ακολουθεί το πλάνο της, για παίζει καλά σε άμυνα κι επίθεση».