Πρέλεβιτς: «Πολύ σωστή η προσέγγιση της FIBA»

yto0ontzojm6innyyyi7czo0mdoidxbsb2fkcy8ymde1lte2l0v1cm9jdxavymfuzxbldhjvdmljlmpwzyi7czo1oijwcm9weci7ato0mja7czo1oijwcm9wesi7atoznta7czoyoij6yyi7atoxo30

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την απόφαση του «Δικεφάλου του Βορρά» να συμμετέχει στο Basketball Champions League και τις προοπτικές που ανοίγονται για την ομάδα.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε: «H προσέγγιση της FIBA έγινε με πολύ σωστό τρόπο. Παίζουν πρωταρχικό ρόλο τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μιας ομάδας, θα υπάρχουν αρκετές ομάδες που ήταν στο Eurocup και από το οποίο δεν είχαν κανένα οικονομικό όφελος. Τώρα όμως θα υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και μία προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη της διοργάνωσης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μας ομάδας καθιστούν ακόμη πιο σημαντική την πορεία του ΠΑΟΚ ως την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Υπάρχει κίνητρο και μάλιστα μεγάλο και καθώς η νέα διοργάνωση θα είναι απαιτητική από την πρώτη σεζόν, θα πρέπει να δούμε πως η δική μας ομάδα θα δυναμώσει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θα έχει μπροστά της από εδώ και πέρα».