Λύμουρα: «Για τον Παναθηναϊκό υπάρχει μόνο ένας δρόμος»

pao

Λολίτα Λύμουρα και Κέανι Αλμπάνεζ σχολίασαν τον προσεχή τελικό Κυπέλλου (20/3, 15:00) και αναφέρθηκαν στο τί πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η Λύμουρα δήλωσε: «Είναι ο πρώτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και είναι κάτι το ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε τελικό κυπέλλου μετά από καιρό, αλλά για εμάς αυτό δεν είναι αρκετό. Ο αυριανός αγώνας δεν έχει καμιά σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ή τον ημιτελικό. Για εμάς υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Και για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες 100% και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης και να βρεθούμε σε καλή αγωνιστικά ημέρα».

Από την πλευρά της, η Κεάνι Αλμπάνεζ δήλωσε ενθουσιασμένη για την πρόκληση του τελικού: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στον πρώτο μου τελικό. Ανυπομονώ να γίνει ο αγώνας και να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε μια οικογένεια, χαίρομαι για τις συμπαίκτριές μου και την ομάδα και ελπίζω να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου».