«Πίστη στον Ολυμπιακό, τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες»

osfp

Η Πέλη Παπαμιχαήλ και η Όλγα Χατζηνικολάου ευχήθηκαν να γίνει ένας ήρεμος τελικός κόντρα στον Παναθηναίκό (20/03, 15:00), δίχως παρατράγουδα και τόνισαν πως έχουν πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η Παπαμιχαήλ δήλωσε: «Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό είναι οι καλύτερες του θεσμού. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ένας ωραίος αγώνας χωρίς παρατράγουδα. Έχω πίστη στην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό. Είναι ένας τελικός, έχουμε μάθει να ανταποκρινόμαστε στην πίεση και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τέτοια παιχνίδια, όπως ο αυριανός τελικός, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει περισσότερο θα πάρει και την κούπα. Σε αυτούς τους αγώνες οι τακτικές περνάνε σε δεύτερη μοίρα και μετράνε οι προσωπικότητές και η δίψα για τη νίκη».

Από την πλευρά της, η διεθνής πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Όλγα Χατζηνικολάου, τόνισε: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι που πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θέλουμε πολύ να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Μακάρι να είναι ήρεμα τα πράγματα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος τον τελικό. Εύχομαι, βέβαια, να είμαστε εμείς οι Κυπελλούχοι αύριο το απόγευμα. Θεωρώ ότι όποια ομάδα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και με λιγότερο άγχος θα πάρει το τρόπαιο».