Πρίφτης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι για το 9/9»

deTNsFfYPrtRRmGzkVz0

Στα στοιχεία που χρειάζεται ο Αρης για να φτάσει στην ένατη συνεχόμενη νίκη του αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, πριν από το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Αναλυτικά ο κόουτς του Άρη μιλώντας στο arisbc.gr δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας μία σκληρή εκτός έδρας αναμέτρηση στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο αντίπαλός μας είναι μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πιο δυνατή στην έδρα της κι αυτό κάνει την αποστολή μας δύσκολη. Παρά την απουσία του Ντίλαρντ, ο Απόλλων έχει αρκετές πηγές κινδύνου. Παίζει οργανωμένα και εκτελεί με ταχύτητα στην επίθεση, ειδικά στο σετ παιχνίδι».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Αρης για να φτάσει στην 9η συνεχόμενη νίκη του, ο κόουτς Πρίφτης τόνισε: «Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα μας, στην Κηφισιά, όπως και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Το σερί των οκτώ νικών δε μας αποπροσανατολίζει, αφού έχουμε επίγνωση της δυσκολίας των αναμετρήσεων που ακολουθούν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Κάθε ματς είναι κρίσιμο για την τελική κατάταξη, αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο το επόμενο 40λεπτο».