«Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, είμαστε το αουτσάιντερ»

timthumb

Το συγκρότημα του Βύρωνα εξασφάλισε την παρουσία του στο Final Four, που θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Λευκάδας το διάστημα 18-20 Μαρτίου και στόχος του είναι να διεκδικήσει το μερίδιο επιτυχίας που του αναλογεί.

Αναλυτικά ο κόουτς του Βύρωνα δήλωσε: «Ευχαριστώ το δήμαρχο για τη γιορτή. Ο Αθηναϊκός έχει κάνει καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται και στο Φάιναλ Φορ. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει. Ευχαριστώ τη διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού και τους χορηγούς μας. Εύχομαι το πρωτάθλημα να γίνει ανταγωνιστικότερο και ο Αθηναϊκός να ξαναπαίξει στην Ευρώπη».

Η Ζωή Κεχαγιά, εκπροσωπώντας τις παίκτριες στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε από την πλευρά της: «Αποτελούμε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα που μεταμορφώνεται μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε τι είναι το γυναικείο μπάσκετ και ο καλύτερος να κερδίσει». Θυμίζουμε πως ο Αθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό, ενώ για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης θα παίξουν και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ.