Παραλίγο νέο «triple double» ο Γιάννης απέναντι στους Raptors

gant34

Οι Bucks δεν κατάφεραν να αντισταθούν στους ανώτερους Raptors και έτσι ηττήθηκαν στην έδρα τους 89-107. Κορυφαίος για τα «ελάφια» ήταν ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πάλευε μόνος του και για μια ασίστ δεν έφτασε στο «triple-double».

Ο Αντετοκούνμπο, πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας απέναντι στους Raptors, 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Γιάννη, που άγγιξε το «triple-double», το Milwaukee δεν παρουσιάστηκε καθόλου ανταγωνιστικό, κυρίως στο δεύτερο μέρος, δεν έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και έτσι έφτασε σε αυτή τη βαριά ήττα.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, από πλευράς νικητών, ήταν ο Kyle Lowry, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους, ενώ 5 συμπαίκτες του, είχαν δυψήφιο αριθμό πόντων. με τους Powell, Patterson και Biyombo να ακολουθούν έχοντας 17, 14 και 12 πόντους έκαστος, με τον τελευταίο να μετράει και 13 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, μετά τον Γιάννη, ξεχώρισαν οι Jabari Parker με 18 πόντους και Khris Middleton με 12.

Το Milwaukee, μπήκε πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση και κανείς δεν περίμενε πως θα έχανε με αυτό τον τρόπο. Συγκεκριμένα οι Bucks ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο, προηγούμενοι με 28-22 και έδειχναν αρκετά ορεξάτοι για τη συνέχεια. Το Τoronto με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου, ανέβασε στροφές και πήρε το προβάδισμα λίγο πρίν το ημίχρονο με το σκορ στο 49-52. Ακολούθως ξεκίνησε η αντεπίθεση του και με τον Lowry να παίρνει τη σκυτάλη, έκαναν επιμέρους 19-6, ανεβάζοντας τη διαφορά στους 16 πόντους, με το σκορ στο 55-71. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβασαν μέχρι και το +27 τη διαφορά, στο τέταρτο δεκάλεπτο, φτάνοντας εν τέλει σε μια άνετη επικράτηση.

Το Milwaukee, οδηγήθηκε στο 29-39 και τη 12η θέση της Ανατολής, σε αντίθεση με το Toronto, το οποίο ανέβηκε στο 45-21 και παρέμεινε στη 2η θέση της κατάταξης.