Ντρου: «Θα έχει την ευκαιρία να γίνει All-Star o Αντετοκούνμπο»

larii

Στην τρομερή εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στάθηκε ο πρώτος προπονητής του, στο Milwaukee, Λάρι Ντρου, ο οποίος τόνισε πως αν συνεχίσει να βελτιώνεται, ο Γιάννης μπορεί να γίνει All-Star στο μέλλον.

Ο 57χρονος τεχνικός, που είναι αυτή τη στιγμή μέλος του τεχνικού επιτελείου των Cleveland Cavaliers, μίλησε στην κάμερα του OTE TV και την εκπομπή «Pick n’ Roll» για τον 21χρονο φόργουορντ των «ελαφιών» επαινετικά λόγια, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να προβλέψει πως θα έχει την ευκαιρία να γίνει All-Star στο μέλλον, αρκεί βέβαια να συνεχίσει να βελτιώνεται. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι από τους αγαπημένους μου ο Γιάννης. Είχα την ευκαιρία να τον προπονήσω και βλέπω ότι βελτιώνεται κάθε χρόνο. Έχει γίνει πιο μεγάλος και πιο δυνατός. Θα έχει την ευκαιρία του να γίνει all star εάν συνεχίσει να βελτιώνεται. Όταν τον είδα για πρώτη φορά ήταν ένα καλοκαίρι, τον είδα να παίζει ως Έφηβος στην Εσθονία. Ήμουν ενθουσιασμένος για όσα είδα. Αυτό που με είχε απογοητεύσει ήταν ότι δεν έπαιζε πολύ. Δεν ήταν key player. Όταν τον είδα, όμως, να παίζει κατάλαβα πως εάν συνεχίσει να δουλεύει θα γίνει ένας καλός παίκτης στη λίγκα του ΝΒΑ».

Σε ερώτηση για το πόσο ακόμα μπορεί να εξελιχθεί, στο παιχνίδι του, συμπλήρωσε:

«Μπορεί να γίνει πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις κι αυτό είναι σημαντικό προσόν στο ΝΒΑ. Καταλαβαίνει πώς παίζουν οι αντίπαλοί του, χρησιμοποιεί καλύτερα τα προσόντα του και βελτιώνεται. Του λέω να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Για να είσαι καλός στο ΝΒΑ πρέπει να είσαι ένας μαθητής της λίγκας, να καταλαβαίνεις τι ακριβώς θέλει το πρωτάθλημα».