«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για Λοκομοτίβ

μπασκετ οπαδοι

«Φτερά» κάνουν τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχε εκφράσει τεράστιο ενδιαφέρον για το ματς και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται ένα ακόμα sold out μετά από το ματς με τη Φενέρ.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ «με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την καθοριστική αναμέτρηση της Πέμπτης μεταξύ του Παναθηναϊκού  και της Λοκομοτίβ Κούμπαν (17/3, 9.15μ.μ.).

Υπενθυμίζουμε πως αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο παιχνίδι στα εισιτήρια θα απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού!

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη (15/3) ως και Πέμπτη (17/3) από 10π.μ. με 6μ.μ.

Την Πέμπτη (17/3), από τις 5.30μ.μ και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Λοκομοτίβ και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!