«Μειώνεται η διαφορά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

yure zdovcc

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής, ο Γιούρε Ζντοβτς είχε πει ότι στόχος της ΑΕΚ είναι η συμμετοχή στους τελικούς της Basket League. Και αν κρίνει κανείς από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μάλλον... ήξερε τι έλεγε.

««Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε και το πίστευα εξ αρχής. Όμως δεν είμαι παντελώς απογοητευμένος γιατί είδα κάποια πολύ καλά πράγματα. Συνεχίζουμε στη φιλοσοφία μας και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεν είναι πια τόσο μεγάλη. Πρέπει να το πιστέψουν και οι παίκτες. Έπρεπε να νικήσουμε και τον ΠΑΟΚ, και τον Άρη και σήμερα, αλλά δεν έγινε. Κάτι μας έλειψε. Ίσως να χρειαζόμαστε και λίγη τύχη» ήταν τα λόγια του Σλοβένου προπονητή, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Ο Νώντας άξιζε να παίζει στο τέλος, μας βοήθησε πολύ και πίστευα πως θα ευστοχήσει. Ξέρω πως δεν θα κοιμηθεί καλά το βράδυ. Θέλαμε να δώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο μας και τον πρόεδρο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς και προβλήματα με φάουλ».

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε: «Συγχαρητήρια για τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη κι όταν δεν κάνεις τα πάντα σωστά είναι δύσκολο να νικήσεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ίσως στο τέλος να μείναμε από δυνάμεις».