Υπερασπίστηκε τον Κάρι ο ΛεΜπρόν!

lebroncurry

Ο Στέφεν Κάρι, έχει...τρελάνει του πάντες με τις φετινές του εμφανίσεις, καθώς σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Κι όμως αρκετοί παλαίμαχοι, αμφισβητούν τα κατορθώματα του, δείχνοντας ασέβεια προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα η άποψη του Όσκαρ Ρόμπερτσον πως τα κατορθώματα του Κάρι οφείλονται στις χαλαρές άμυνες και ότι αν ήταν παίκτης της εποχής εκείνης δεν θα ήταν το ίδιο καλός, φαίνεται πως ενόχλησαν και τον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος υπερασπίστηκε από την πλευρά του τον περσινό MVP.

Ο ΛεΜπρόν, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι εκνευριστικά τέτοιου είδους σχόλια, δήλωσε:

«Σίγουρα είναι. Προσωπικά σε όλη μου την καριέρα δεν έκανα τίποτα άλλο από το να αποθεώνω όλους εκείνους που έδειξαν τον δρόμο σε εμάς. Σέβομαι όλους τους σπουδαίους, τους ρολίστες, εκείνους που πήραν πρωτάθλημα ή όχι. Πάντα έδειχνα σεβασμό, οπότε είναι ντροπή για όλους εκείνους πριν από εμάς που άνοιξαν τον δρόμο και τώρα τους αρέσει να ασκούν τέτοια κριτική στους παίκτες. Εάν έπαιζαν και εκείνοι στην εποχή μας δεν θα ήταν το ίδιο».

«Άκουσα τον Ντένις Ρόντμαν τις προάλλες που είπε πως αν έπαιζα στην εποχή του θα ήμουν ένας μέσος παίκτης. Τα ίδια λέγονται και για τον Στεφ Κάρι. Είναι λάθος γιατί εμείς απλά προσπαθούμε να μεταφέρουμε τον πυρσό στην επόμενη γενιά, όπως κάνανε και οι προηγούμενες για εμάς»