Χάρις: «Στο χέρι μας η παραμονή στην κατηγορία»

hariss

 

 

Ο Κόροιβος υποδέχεται το Σάββατο (12/3, 17:00) τον Κολοσσό για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ψάχνει τη νίκη, η οποία θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην σωτηρία. Ο 32χρονος σέντερ, Ντάρελ Χάρις, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για τον αγώνα κόντρα στους Ροδίτες, ενώ αναφέρθηκε και για την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Χαρακτηριστικα τα όσα είπε:


Για το ματς με τον Κολοσσό:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι σκληρό και θα πρέπει να δείξουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και στα 40 λεπτά για να τα καταφέρουμε. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και παίξουμε με πάθος θα συμβούν υπέροχα πράγματα και θα κατακτήσουμε τη νίκη».

Για την παραμονή της ομάδας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ:

«Πιστεύω πραγματικά πως είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να καταφέρουμε να σωθούμε. Αν κερδίσουμε το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό νομίζω πως θα είμαστε πλέον πολύ κοντά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ενωμένοι και μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος».

Για τον κόσμο του Κόροιβου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη που μας παρέχουν και στις καλές και στις κακές στιγμές μας. Πάντα είναι δίπλα μας και μας εμψυχώνουν ό,τι και να γίνει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τους θέλουμε κοντά μας και το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».