Κινητό... Δημήτρης Διαμαντίδης!

διαμα κινητο

Την... υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη θα φέρει από εδώ και στο εξής κινητό τηλέφωνο το οποίο θα κυκλοφορήσεις τις επόμενες ημέρες στην αγορά.

Συγκεκριμά, «το PAOSHOP και η Microsoft Hellas συνεχίζουν την εξαιρετική τους συνεργασία και παρουσιάζουν το νέο συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition”!

Πρόκειται για μια ακόμα πρωτοποριακή ενέργεια που δίνει στους φίλους του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι με την υπογραφή του μεγάλου αρχηγού της ομάδας.

Μάλιστα το συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο θα συνοδεύεται από ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ της ψηφιακής εφαρμογής (application) Diamantidis#13, η οποία θα διατίθεται για download ΜΟΝΟ για τους κατόχους της συσκευής!

Η εφαρμογή αυτή περιλαμβάνει νέα, άρθρα, φωτογραφικό υλικό, βίντεο, Quiz και Wallpapers με πρωταγωνιστή φυσικά τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Το νέο συλλεκτικό κινητό τηλέφωνο “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition” θα κυκλοφορήσει σε 300 αριθμημένα τεμάχια αποκλειστικά από το PAOSHOP.

Το κινητό τηλέφωνο έχει τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

·    *Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 212 Quad Core

·    *1GB RAM

·    *16GB αποθηκευτικός χώρος

·    *Οθόνη 5” Clearblack

·    *Κάμερα 8 Megapixels

Είναι χαρακτηριστικό το ότι πρόκειται για ένα νέο μοντέλο το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016. Όσοι πραγματοποιήσουν προ-παραγγελία μέχρι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 θα έχουν τη δυνατότητα να το παραλάβουν την Παρασκευή 18 Μαρτίου από τον ίδιο τον αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, που θα βάλει και την υπογραφή του στη συσκευασία, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουν το PAOSHOP και η Microsoft Hellas».