Σιμόνοβιτς: «Με συγκέντρωση και ενέργεια, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

simono

 

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να επικρατήσει απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, αν είναι συγκεντρωμένος και έχει τη στήριξη από τον κόσμο του.

Οι Σέρβοι θα υποδεχθούν τους «πράσινους» στην «Kombank Arena» του Βελιγραδίου την Παρασκευή (11/03, 21.00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του TOP-16 της Ευρωλίγκας, me ton 30χρονο φόργουορντ να δηλώνει πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά είπε:

«Νομίζω πως η αναμέτρηση της Παρασκευής (11/03) θα είναι από τις δυσκολότερες μέχρι τώρα. Η ελληνική ομάδα παίζει εξαιρετικά, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών και έχει το Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να νικήσουμε, αφού ο Παναθηναϊκός είναι σε φόρμα κι έχει πολλούς νέους παίκτες, οι οποίοι τους προσδίδουν επιπλέον ποιότητα κι ενέργεια. Η αναμέτρηση στην «Kombank Arena» θα είναι τελείως διαφορετική από εκείνη του ΟΑΚΑ. Ίσως να μην είναι καθοριστική, αλλά μπορεί να μας δώσει πολλά. Πιστεύω πως με την απαιτούμενη συγκέντρωση, τη μέγιστη διάθεση και την ενέργεια από τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».