Λάκκας: «Το Περιστέρι θα σωθεί»

peristeri13

Το Περιστέρι νίκησε με 73-64 τον Ηρακλή και ο γκαρντ των νικητών Χρήστος Λάκκας εξέφρασε την πίστη του ότι το Περιστέρι θα σωθεί.

Η συνέντευξη του γκαρντ του Περιστερίου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

Χρήστο, ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στο τέλος κάνατε την αντεπίθεσή σας και πήρατε μία σπουδαία νίκη. Τι άλλαξε στην τελευταία περίοδο και μεταμορφωθήκατε;

«Κατ αρχήν ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια ότι είχαμε άγχος αλλά στο τέλος, με τη βοήθεια του κόσμου, που πιστεύω ότι ήταν καθοριστικός, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο τέλος τρέξαμε, βγάλαμε αιφνιδιασμούς, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και το κυριότερο, παίξαμε καλή άμυνα»

Δίνετε μεγάλη μάχη για να παραμείνετε στην κατηγορία. Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε στο τέλος;

«Έχω αρχίσει να πιστεύω πολύ στην ομάδα. Νομίζω με την εικόνα που έχουμε δείξει στα τελευταία ματς, θα τα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Τώρα έχετε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Κύμη. Θεωρείς ότι μπορεί το Περιστέρι να κάνει την έκπληξη;

«Όντως, είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, διότι όλα τα ματς μέχρι το τέλος, έχουν πλέον χαρακτήρα τελικού για μας».