Εθνικός: «Παράλογη η απόφαση της ΓΓΑ»

1417049

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του ΓΓΑ εξέφρασε ο Εθνικός σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε στους οπαδούς του να ταξιδέψουν στην Πάτρα για το ματς με τον Προμηθέα (5/3, 16:00).

Η ΓΓΑ έκανε δεκτό το αίτημα της αστυνομίας της Πάτρας και ο Εθνικός με ανακοίνωση που εξέδωσε πήρε θέση για την απόφασή της, την οποία και σέβεται παρόλο που την θεωρεί παράλογη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:

«Ο Εθνικός είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί την απόφαση της ΓΓΑ, έστω κι αν τη θεωρεί παράλογη και πέρα για πέρα άδικη. Διότι εξισώνεται η οργανωμένη αλητεία με την μετακίνηση φιλάθλων που έχουν ως σκοπό να παρακολουθήσουν ένα αγώνα μπάσκετ, όπως κάνουν κάθε φορά σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Για τον Εθνικό μιλάμε, έχουμε το δικαίωμα να μην ανεχόμαστε να μας συγκρίνετε με όλους τους υπόλοιπους. Για μας ο Εθνικός είναι ιδέα, τρόπος ζωής και μας στερείτε κάτι που μας ευχαριστεί.

Συν τοις άλλοις, αλλοιώνεται (και αλλοιώνετε) και η επί ίσοις όροις διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Εμείς δώσαμε εισιτήρια και ολόκληρη κερκίδα στον Προμηθέα, του οποίου οι φίλοι ήρθαν με πούλμαν, είδαν το ματς και δεν τους ενόχλησε κανείς. Οπως και όλους τους φίλους των φιλοξενουμένων στο κλειστό της Καλλιθέας.

Απαγόρευση στην Α2 πρώτη φορά συμβαίνει και η αρχή γίνεται από εμάς. Οσο όμως και να μας κτυπάτε, τόσο θα μας δυναμώνετε. Και δίπλα μας πλέον είναι όλοι οι αρμόδιοι φορείς του Πειραιά, που θα συσπειρωθούν και θα είναι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας... Αλλωστε δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ισονομία».