Αθηναίου: «Δεν έχουμε περιθώριο για απώλειες»

523

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λαμποράλ Κούτσα (4/3, 21:45) και ο Γιάννης Αθηναίου στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.

«Είναι κομβικό το παιχνίδι με την Λαμποράλ, όπως θα είναι και τα επόμενα στο Top 16. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο Ελληνας γκαρντ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει μέσα από την καλή άμυνα να επιβάλλουμε τον ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού και να μην αφήσουμε την Λαμποράλ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο που είναι πολύ καλή ως ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι μέσα από την καλή μας άμυνα να βρούμε σωστές επιλογές και στην επίθεση».

Τέλος, ο Γιάννης Αθηναίου ρωτήθηκε για το αν έχουν προετοιμάσει τον Χακίμ Ουόρικ για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΣΕΦ: «Νομίζω πως όλα τα παιδιά, ξένοι κι Ελληνες, καταλαβαίνουν πως έχουμε φτάσει σε ένα οριακό για εμάς σημείο. Ολοι είναι έμπειροι παίκτες κι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Εχουν καταλάβει πόσο κρίσιμοι είναι οι αγώνες για το αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».