Ουόρικ: «Περιμένω πώς και πώς»

12804509 10208683866795630 728529968 n

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα (4/3, 21:45) και ο Χακίμ Ουόρικ είναι ανυπόμονος για το ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Νοιώθω καλά. Είμαι μερικές ημέρες στην ομάδα και σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο χρόνο για να μπω στο κλίμα της. Νομίζω όμως ότι θα είμαι έτοιμος», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ σέντερ του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται: «Είμαι αρκετά καλά αλλά δεν μπορώ να σου πω πόσο 100% έτοιμος είμαι. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχομαι από μία σεζόν στην Αυστραλία, ξεκουράστηκα κάποιες ημέρες. Εχω να αγωνιστώ σε επίσημο ματς περίπου δύο εβδομάδες, αλλά πιστεύω ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και θα τα πάω καλά».

Σχετκά για το τι γνωρίζει για την Λαμποράλ Κούτσα, είπε: «Ξέρω ότι μπορώ να τρέξουν καλά, να σουτάρουν από την περιφέρεια και γενικότερα να σκοράρουν πόντους που χρειάζεται η ομάδα τους. Η δουλειά μας λοιπόν είναι να τους σταματήσουμε και να μην τους αφήσουμε να το κάνουν αυτό».

Τέλος, ο Χακίμ Ουόρικ ρωτήθηκε για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Εχω ακούσει για την ατμόσφαιρα εδώ, πριν ακόμα έρθω, με τον κόσμο που μίλησα, ότι είναι φοβερή. Μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες ατμόσφαιρες και περιμένω πώς και πώς να το ζήσω αυτό».