Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Πελεκάνου

πελεκαν

Η συγκλονιστική ιστορία του Μιχάλη Πελεκάνου και η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ λίγων ημερών στην ιστοσελίδα sdna.gr, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Ολος ο κόσμος, ανεξαρτήτων οπαδικών αποχρώσεων, έσπευσε να πει μια κουβέντα συμπαράστασης μέσα από το διαδίκτυο και να εκφράσει την στήριξή του στον Γολγοθά που περνάει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Η σύζυγός του Μιχάλη Πελεκάνου, Ιωάννα τους ευχαρίστησε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους απο καρδιάς για την αγάπη αλλά και για την δύναμη που μας δίνετε. Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου γιατί πέρα απο ένας άξιος σύζυγος είναι και άξιος πατέρας και αυτό είναι που έχει την μεγαλύτερη σημασία. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Μαζί έχουμε καταφέρει τα πάντα και αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας μεγάλη ανηφόρα. Πρέπει να περπατήσουμε μέσα απο δυσβάσταχτο μονοπάτι όμως είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα γίνει μια φωτεινή ευθεία!

Δεν έχω σταματήσει να διαβάζω τα μηνύματά σας μην μπορώντας να συγκρατήσω τα δάκρυα μου και αυτό γιατί δείξατε πραγματικά ότι πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και ο ένας πονάει τον άλλον είτε είναι γνωστός είτε όχι ! Ο Θεός κάθε μέρα μάς δίνει μαθήματα, κάποια στιγμή καταλαβαίνουμε το γιατί ίσως όμως και όχι. Αυτό που είμαστε όμως υποχρεωμένοι να κάνουμε είναι να μένουμε ακλόνητοι στην πίστη μας. Δεν είμαι άξια να κάνω μαθήματα πίστης, προσευχής και μετανοίας, αλλά οι γονείς μου με έμαθαν ότι αυτά είναι οι αληθινές αξίες της ζωής και τρανταχτά παραδείγματα είναι τα καθημερινά θαύματα που γίνονται στη ζωή μας! Ένα θαύμα είναι και η Εφραιμουλα μας . Εκεί που οι γιατροί έλεγαν τα δικά τους, οι απο "πάνω" είχαν άλλη άποψη.

Ευχαριστώ τον Θεό, την Παναγία, τον Χριστό που για έναν λόγο που εκείνος ξέρει την έφερε στην μέρα του (σίγουρα όχι τυχαία), τον Άγιο Εφραίμ και όλους τους Αγίους για την ζωή που χάρισαν στην ηρωίδα μας! Ευχαριστώ όμως και τον φύλακα άγγελο της, την Σωτηρούλα μας, που πάντα είναι δίπλα στην αδερφούλα της, έστω κι απο εκεί ψηλά και θα της χαρίσει ό,τι η ίδια δεν κατάφερε να κερδίσει!

Σας εύχομαι παντοτινά υγεία και όλα τα άλλα έρχονται ! Ειλικρινά και πάλι σας ευχαριστώ μέσα απο την ψυχή μου για όλα!».