Εκτός ο Λοτζέσκι, ετοιμοπόλεμοι Χάκετ και Ουόρικ

osfpp

 

Στον Ολυμπιακό, άπαντες έχουν εστιάσει στο κρίσιμο ματς της Παρασκευής (4/3, 21:45) με τη Λαμποράλ Κούτσα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του TOP-16 της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να «καίγονται» για τη νίκη.

Στην ομάδα βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ηττηθεί, οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση θα μειωθούν δραματικά. 

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Ματ Λοτζέσκι να μην είναι στη διάθεση του. Ο Αμερικάνος γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ιογενή λέιμωξη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει ορισμένες εξαιτάσεις, οι οποίες θα εκτιμήσουν την κατάσταση του. 

Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, ο Λοτζέσκι αναμένεται να επστρέψει στην προετοιμασία, με σκοπό να προλάβει το ματς με τη Μπάμπεργκ (10/03, 21:00).

Πόβλημα υπήρξε και με τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Κυριακής (28/2) και έχασε το ματς με την Καβάλα, όμως θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση με τη Λαμποράλ. Το προπονητικό team προτίμησε να τον προφυλάξει για τον αγώνα του πρωταθλήματος, ώστε να προλάβει τον «τελικό» της Παρασκευής.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Χακίμ Ουόρικ, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τη Λαμποράλ, ερχόμενος από τον πάγκο φυσικά. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα και δεν είναι αρκετά έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά φαίνεται πως ο Έλληνας κόουτς θα του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής.