Παπαθεοδώρου: «Το ήθελε περισσότερο ο Απόλλων»

papatheodorou

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στον απόηχο του αγώνα, τόνισε πως ο Απόλλων ήθελε πιο πολύ τη νίκη και γι' αυτό κατάφερε να νικήσει την Κηφισιά.

Αναλυτικά ο Έλληνας κόουτς δήλωσε:«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και το είχε μεγαλύτερη ανάγκη και αυτό ήταν δεδομένο πριν από την έναρξη του αγώνα. Εμείς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας σε υψηλά επίπεδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε πάρα πολλά λάθη, αρκετά από αυτά αβίαστα και να μην έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση μας».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Είχαμε 10 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, χαμένες βολές και λέι απ και παρόλο που καταφέραμε να κρατήσουμε τον Απόλλωνα στους μέσους όρους που έχει στην επίθεση, ήμασταν μόνο 4 πόντους πίσω. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να εχουμε καλύτερη εικόνα πάλι στην επίθεση μας. Είχαμε κακή δημιουργία, δεν εκματελλευτήκαμε τα 17 επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε, χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια και σε συνδυασμό με την αστοχία μας από το τρίποντο, ήρθε η ήττα. Θα έλεγα ότι προσαρμοστήκαμε αρκετά σε κάποια πράγματα που προσπαθούσε να δημιουργήσει ο Απόλλωνας αλλα επαναλαμβάνω ότι παιχνίδι κρίθηκε από τη δική μας κακή επιθετική ημέρα, στο κομμάτι τω λαθών και των άστοχων σουτ.Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και τον κόουτς και συγχαρητήρια για τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Ζερμέιν Μάρσαλ τόνισε: «Πιστεύω ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, έπρεπε να τους σταματήσουμε επιθετικά και να πάρουμε ριμπάουντ. Κάναμε αρκετά λάθη και αυτό μας πόνεσε ειδικά στο πρώτο μισό. Η Πάτρα κατάφερε και πήρε περισσότερα ριμπάουντ, παίζοντας καλύτερη άμυνα μας ανάγκασαν σε περισσότερα λάθη και αυτό φαίνεται και από το πρώτο ημίχρονο όπου κάναμε 10 λάθη τα οποία είναι αρκετά όχι μονο για ένα ημίχρονο αλλά και για ένα ολοκληρο παιχνίδι και εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το παιχνίδι».