Πασκουάλ: «Πολύ σημαντικό το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό»

pasqual

 

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, για την αναμέτρηση της Παρασκευής (26/02) απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με την ομάδα του να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετα και τον αποκλεισμό από το Copa del Rey.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο κόουτς της ισπανικής ομάδας, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό, καθώς προερχόμαστε από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπιλμπάο. Δεν μπορώ να αλλάξω την γνώμη των ανθρώπων. Δεν θα αλλάξω. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα», είπε αρχικά ο κόουτς της Μπαρτσελόνα για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την κριτική που δέχτηκε μετά τον αποκλεισμό από την Μπιλμπάο στο Copa del Rey.

Οσο για το πώς η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στις επιτυχίες, ο Πασκουάλ ανέφερε:

«Θα χρησιμοποιήσουμε το μυαλό και την καρδιά μας, γιατί είμαστε Μπαρτσελόνα. Ολοι γνωρίζουν την σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η μη κατάκτηση του Κυπέλλου μας απογοήτευσε και αύξησε την πίεση. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά, ώστε να νικήσει μία ομάδα που απέναντι της τον τελευταίο καιρό είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».