Ζντοβτς: «Με συγκέντρωση και σκληρή άμυνα απέναντι στην Κηφισιά»

zdovc

Στα στοιχεία που θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά (21/2, 17:00) στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά ο Σλοβένος κόουτς δήλωσε: Η Κηφισιά είναι μία από τις ομάδες του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Θα έλθει στο ΟΑΚΑ και θα προσπαθήσει χωρίς άγχος να κάνει την έκπληξη. Η δουλειά μας όπως σε κάθε αγώνα είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά από τα πρώτα λεπτά, να μην αφήσουμε να περάσει από το μυαλό τους, ότι μπορεί να μας κερδίσουν. Πρέπει να επαναλάβουμε την σκληρή άμυνα μας, όπως κάναμε για 25 λεπτά στην Πάτρα. Δεν θα έχουμε μαζί μας τον Κατσίβελη, που ήταν ένας από τους καλύτερους μας παίκτες στα τελευταία ματς, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ που θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν τι αξίζουν».

Κλείνοντας, ο Ζντοβτς πρόσθεσε: «Δεν περιμένω έναν εύκολο αγώνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε την Κηφισιά. Κάθε αναμέτρηση έχει την ιδιαιτερότητά της και αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Κηφισιά, και όχι τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Άρη».