Φελντέιν: «Ακόμα θυμάμαι τι είχε συμβεί στον πρώτο γύρο»

feldeinnnn

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Φελντέιν, ο Παναθηναϊκός περιμένει την αντίδραση του ΠΑΟΚ, παρά τα άσχημα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν την Κυριακή (21/02, 17.00) στο κλειστό της Πυλαίας κόντρα στο «Δικέφαλο», για την 20ή αγωνιστική της Basket League, κι όπως έγραψε ο 27χρονος γκαρντ στο blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δεν έχει ξεχάσει ακόμα το πόσο δύσκολα έφθασαν στη νίκη και περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

 «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα, στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, κι αυτό είναι σίγουρο. Ακόμα θυμάμαι τι είχε συμβεί στην αντίστοιχη αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ και είμαι βέβαιος ότι αποτελεί καλό μάθημα για εμάς. Είχαμε γλιτώσει την τελευταία στιγμή από μία ήττα και θυμάμαι ακόμα τι είχαμε τραβήξει μέχρι να φθάσουμε στη νίκη. Δεν έχει σημασία το ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα, γιατί είναι καλή ομάδα και θα αντιδράσει. Το περιμένουμε… Όπως κι εμείς πρέπει να έχουμε καλή αντίδραση. Πρώτον, για να πετύχουμε τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεύτερον, για να προοδεύσουμε αγωνιστικά εν όψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τρίτον, για να ενταχθούν όσο το δυνατό πιο ομαλά και πιο άμεσα στην ομάδα οι νέοι παίκτες.

Ο Μάρκεζ είναι περισσότερο καιρό μαζί μας, ο Έλιοτ ήδη πρόλαβε να δώσει έναν αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό. Οι ημέρες που περνούν λειτουργούν υπέρ τους, καθώς είναι έξυπνα παιδιά, με ποιότητα και ικανότητες και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να προσαρμοστούν. Παράλληλα κι εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε. Το ίδιο φυσικά θα γίνει και με το νέο παίκτη που περιμένουμε, τον Βινς Χάντερ. Ο ένας θα βοηθάει τον άλλον και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θα πρέπει, όμως, να πηγαίνουμε βήμα προς βήμα. Να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Αυτό το οφείλουμε στους εαυτούς μας, αλλά και στη μεγάλη ιστορία και στη βαθιά παράδοση της ομάδας. Για το λόγο αυτό δεν προτρέχω στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς. Μπροστά μας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και μόνο αυτό τον αγώνα σκεφτόμαστε. Εκείνο για το οποίο μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά είναι το σπουδαίο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, οι ειλικρινείς σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας. Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου είναι η βάση ώστε να προχωρήσουμε με την καλή μας δουλειά. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, J.F.».