Τζόρτζεβιτς: «Ενέργεια και ταχύτητα από τους νέους μας παίκτες»

sasa1

ο Σάσα Τζόρτζεβιτςμετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αρκαδικό, μίλησε για τα θετικά στοιχεία που θα δώσουν στην ομάδα του, οι νέες μεταγραφές ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε:

«Την περασμένη εβδομάδα ή καλύτερα τις τελευταίες 10 ημέρες είχαμε κάποιες προσθήκες. Έπρεπε με τους νέους παίκτες και τους τραυματίες να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Μερικές φορές τα πήγαμε καλά, άλλες είχε έλλειψη συγκέντρωσης, δώσαμε εύκολους πόντους με τα λάθη μας. Βασικά, ήταν μία καλή νίκη, προχωράμε. Θέλουμε να βάλουμε τους νέους στην ομάδα, δεν είναι εύκολο. Αρχίσαμε δυνατά, καλά, συγκεντρωμένα και δυνατά, αυτό μας επέτρεψε να μοιράσουμε το χρόνο γύρω στα 20′ σε όλους, αυτός ο στόχος σε αυτές τις αναμετρήσεις. Ακολουθεί αυτή με τον ΠΑΟΚ, η οποία είναι σημαντική για τη συνέχεια της Α1. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή στα αποδυτήρια. Οι νέοι παίκτες θα προσαρμοστούν κι άλλο και θα μας προσδώσουν βάθος, ενέργεια, τη δυνατότητα να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο γρήγοροι», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού.»

Για το ντεμπούτο του Ουίλιαμς, αλλά και τον Χέινς:

«Είχε ελάχιστες και σύντομες προπονήσεις, αφού οι αναμετρήσεις ήταν διαδοχικές. Θέλουμε μία εβδομάδα προπονήσεων για να δούμε. Οι πληροφορίες κι οδηγίες που δέχεται είναι πολλές, αλλά δεν είναι χαλαρός, έχει υψηλό μπασκετικό IQ, είναι ομαδικός απ’ την πρώτη στιγμή. Με το χρόνο θα ‘ναι ακόμη καλύτερος και θα μας βοηθήσει με τη διεισδυτικότητά του και τη δημιουργία του. Αλλά όχι μόνο αυτός. Κι ο Χέινς, ο οποίος διαθέτει καλή προσωπικότητα κι αυτός. Το εκτιμώ περισσότερο απ’ την αξία ενός παίκτη. Το ‘χαμε αυτό στ’ αποδυτήρια κι εξακολουθούμε να ‘χουμε τέτοιες προσωπικότητες».

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης σχολίασε: 

«Ήταν μία καλή νίκη. Μπήκαμε δυνατά, ειδικά στην άμυνα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Τα νέα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και βρίσκουν ρυθμό. Μέσα απ’ τις αναμετρήσεις θα γίνουν καλύτεροι».