Ζντόβτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

zdovts

 

Ο Γιούρι Ζντοβτς εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος με τους παίκτες του, μετά τη νίκη επί του Απόλλων Πατρών, ενώ μίλησε και για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, τον Ταουρίν Γκρίν.

Συγκεκριμένα ο κόουτς της «Ένωσης» είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν πολύ καλοί. Ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα κυριως μέχρι το 30. Εχω κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις για τον τρόπο που χάσαμε την διαφορά. Έχουμε κάποια θετικά να κρατήσουμε. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση μέσα στην εβδομάδα σε κάθε λεπτομέρεια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Στο τέλος της ημέρας οι παίκτες πρέπει να εκτελέσουν όσα έκαναν και το πρόσημο είναι θετικό».

Για τον Γκριν πρόσθεσε:

«Έχει εμπειρία και μπορεί να μας βοηθήσει στην θέση του άσου. Η πρώτη του δουλειά είναι η άμυνα. Μας βοηθάει επιθετικά με το σουτ του. Αν κάνει δουλειά στην άμυνα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα που είχαμε στη θέση «1» αλλά βελτιώθηκε με Νώντα (Παπαντωνίου) και Κατσίβελη. Εάν συνεχίσει έτσι θα έχει περισσότερα λεπτά».

Για τον τραυματία Κατσίβελη:

«Τα πρώτα νέα δεν είναι άσχημα. Χτυπήθηκε στο κόκκαλο. Σχετικά καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Θα έχουμε νέα άυριο, όμως δεν φαίνεται να έχει κάτι σημαντικό και είναι θετικό γιατί είναι σημαντικός για εμάς.»

Ο Ντουσαν Σακοτα είπε:

«Πιστεύω πως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος εκτός έδρας. Είμαστε ικανοποιημένοι με την άμυνα μας. Κάναμε όσα μας είπαν οι προπονητές Φτάσαμε εύκολα στη νίκη έστω και αν χαλαρώσαμε στο τέλος. Συνεχίζουμε.»