Σκουρτόπουλος: «Το πρώτο παιχνίδι που μας ευνόησε η τύχη»

skourtopoulos

Η τυχή χαμογέλασε για πρώτη φορά φέτος στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο που τόνισε πως οι παίκτες του έπρεπε να διαχειριστούν το κλίμα ευφορίας που επικρατούσε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς όπως το περιμέναμε, με μία ομάδα σκληρή και ικανή. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι και το ρόστερ της. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας σε όλους και αυτό έπρεπε να το διαχειριστούμε. Και για μία ομάδα που στερείται εμπειριών αυτό είναι δύσκολο.

Είχαμε καλά και κακά διαστήματα. Νομίζω τα καλά ήταν περισσότερα και αν προσέχαμε στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη που η τύχη μας ευνόησε φέτος. Αυτό κρατάμε. Τα υπόλοιπα θα τα δουλέψουμε και θα τα διορθώσουμε. Κάναμε πολλές κακές επιλογές μέσα στο καλάθι. Αν τα καταφέρναμε θα είχαμε πολύ πιο εύκολη βραδιά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ράιαν Χάροου ανέφερε: «Νομίζω πως ήταν ένα πολύ σκληρό ματς και ακριβώς όπως το περιμέναμε. Εμείς προερχόμασταν από μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας και παίζαμε με μία ομάδα που βρίσκεται περίπου στην ίδια βαθμολογική θέση με την δική μας. Στον α’ γύρο κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε το ματς με δύο πόντους, ενώ στο σημερινό ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και καταφέραμε και κερδίσαμε».