Σφαιρόπουλος: «Ψάχνουμε, αλλά δεν καιγόμαστε»

sfairopoulosrodos 0

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα μίλησε για τις πιθανότητες απόκτησης ψηλού και σχολίασε τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά δήλωσε: Είναι ένα παιχνίδι που υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που αποτυπώνεται στο τελικό σκορ.. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά είχαμε και στιγμές που ατονίσαμε. Δεχτήκαμε μόνο 8 πόντους στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο νομίζω πως σταματήσαμε να παίζουμε έπειτα από ένα σημείο και αυτό δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο ημίχρονοβελτιωθήκαμε και δείξαμε καλή εικόνα. Ο ρυθμός δεν ήταν αυτός που θέλαμε, αλλά θα τον βελτιώσουμε. Παίξαμε περισσότερο ομαδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αναζήτηση... ψηλού «Εχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας, έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και στα νέα παιδιά που καλούνται να βγουν μπροστά. Αν βρούμε παίκτη να μας βοηθήσει, που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω, τότε θα προχωρήσουμε..Ψάχνουμε στην αγορά για ψηλό, αλλά δεν καιγόμαστε.

Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη, έναν σέντερ, απλά για να πάρουμε. Οι σέντερ υψηλού επιπέδου έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και δεν είναι εύκολο να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους αυτήν την περίοδο, ούτε γίνεται να σπάσουν τα συμβόλαια τους. Αν βρούμε έναν καλό παίκτη, τότε ναι θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε».