Μαργαρίτης: «Χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση»

margaritis

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Κολοσσό (17/2, 16:15) σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος επίσης τόνισε πως η ομάδα του έχει ανάγκη από μια καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά, ο ίδιος, δήλωσε: «Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα, με σκληρή έδρα και σίγουρα ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε και πάλι με απουσίες, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο μας. Χρειαζόμαστε και μία καλή εμφάνιση, αλλά και μία νίκη, για να μας βοηθήσει και αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά και για να την πετύχουμε πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δώσουμε ότι μπορούμε».

«Είναι αλήθεια ότι και κούραση υπάρχει στην ομάδα, αλλά και λίγο χρόνο είχαμε για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Ωστόσο αυτά που δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να βγάλουμε ενέργεια για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Ρόδο, που κάθε χρόνο είναι κοντά στην ομάδα στο Βενετόκλειο: «Οι ΠΑΟΚτσήδες της Ρόδου είναι κάθε χρόνο κοντά μας, δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα με πολύ έντονο τρόπο και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ξέρουμε ότι και αύριο θα είναι στο γήπεδο και ειδικά τώρα, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, η παρουσία τους θα είναι ακόμη πιο σημαντική, για να μας δώσει δύναμη στην προσπάθειά μας».