Οριστικά χωρίς Ρούντι στο Copa del Rey η Ρεάλ

rudy

Η Ρεάλ θα παραταχθεί στο Final-8 του Copa del Rey χωρίς τον Ρούντι Φερνάντεθ, όπως επιβεβαίωσε ο Πάμπλο Λάσο. Παράλληλα ευελπιστεί πως Φελίπε Ρέγες και Αντρές Νοτσιόνη θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Μετά την εύκολη νίκη επί της Λαγκούν Άρο ο κόουτς των Μαδριλένων δήλωσε: «Ο Ρούντι δεν είναι σε θέση να παίξει. Ελπίζω να αποθεραπευθούν έγκαιρα Ρέγες και Νοτσιόνι, για τους οποίους πρέπει να κοιτάμε μέρα με τη μέρα πως είναι η κατάστασή τους. Θα είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα».

Παράλληλα ο προπονητής των Μαδριλένων έκανε μια γρήγορη... επισκόπηση των ανταγωνιστών για το τρόπαιο: «Η Φουενλαμπράδα μας νίκησε στο πρωτάθλημα, εμείς νικήσαμε τη Μάλαγα, η Βαλένθια έχει κυριαρχήσει ως τώρα, η Μπαρτσελόνα πάντα είναι δυνατή σε τέτοιες διοργανώσεις, η Λαμποράλ παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ Γκραν Κανάρια και Μπιλμπάο έχουν δείξει ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικές. Οσο για την Ομπραντόιρο παίζει στην έδρα της και αυτό είναι υπέρ της. Είναι δύσκολο να δει κανείς ποιος είναι το φαβορί».