Τζόρτζεβιτς: «Η πιο σημαντική νίκη έως τώρα»

djordjevic1

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του, ενώ δήλωσε ότι αυτή η νίκη επί της Εφές, είναι η πιο σημαντική μέχρι τώρα.

<<Αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη ως τώρα για μας. Ηρθε με προσπάθεια από όλους. Ημασταν ομάδα με κεφαλαίο το Ο. Είχαμε πολύ καλές προπονήσεις και καταφέραμε να νικήσουμε στα ριμπάουντ που ήταν από τα μεγαλύτερα κλειδιά, γιατί η Εφές είναι πολύ καλή ειδικά στα επιθετικά. Μας επιτέθηκαν ειδικά με τα τεσσάρια τους, διατηρήσαμε όμως τη δύναμή μας και καταφέραμε να επικρατήσουμε. Είχαμε τρεις παίκτες έξω τις τελευταίες μέρες. Ο Διαμαντίδης είχε πρόβλημα όμως προσπάθησε γενναία να παίξει . Το ίδιο με Γιάνκοβιτς και Πάβλοβιτς που έλειψαν από δύο προπονήσεις. Υπήρχε συναγερμός στα αποδυτήρια, αλλά όλοι έδωσαν το καλύτερο και όλα πήγαν καλά ως αποτέλεσμα».

Για το ξεκίνημα και τη συνέχεια στο παιχνίδι: «Κάναμε λάθος στο ξεκίνημα γιατί πήγαμε ατομικά στην επίθεση αλλά όπως κυλούσε το παιχνίδι μοιράσαμε το παιχνίδι και ο κόσμος μας βοήθησε. Ο Ραντούλιτσα μας έδωσε πολλά, οι παίκτες πάσαραν πολύ και από αυτό πήραμε πολλές λύσεις, έχοντας πιο πολλές επιλογές στην επίθεση. Δουλεύουμε κάθε μέρα και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι το να μοιράζουμε την μπάλα έχει καλύτερα επιθετικά αποτελέσματα. Κόψαμε κάποιες από τις δυνάμεις τους, όπως τα επιθετικά ριμπάουντ, όπου είναι από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Όπως και στα σουτ, όπου τους αναγκάσαμε στη χειρότερη νύχτα τους στη διοργάνωση. Ολοι έδωσαν το καλύτερο».

Για τον Γκιστ: «Ο Γκιστ είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Η ενέργεια που βγάζει είναι απαραίτητη για εμάς. Για να γίνει ακόμα καλύτερος πρέπει να καταλάβει τι δίνει στην ομάδα. Μας οδηγεί σε ενέργεια και αμυντικά. Ένα σημείο που θα μπορούσε να εξελιχθεί είναι όταν έχει την μπάλα στον αιφνιδιασμό. Είναι πολύ σημαντικό μέρος της ομάδας και όχι μόνο αμυντικά. Η αθλητικότητά του τον κατατάσσει στου κορυφαίους.

Για την προσπάθεια των γκαρντ παρότι ήταν λίγοι αριθμητικά: «Είναι από τις δυνάμεις μας. Τώρα έρχεται ο Χέινς, ενώ σήμερα ο Βλάντο, ο Πάβλοβιτς προσπάθησαν πολύ και θα έχουμε τον Γουίλιαμς, έτσι θα έχουμε πιο πολλά κορμιά . Δεν θα χρειαζόμαστε μόνο την άμυνα του Διαμαντίδη. Αυτό όμως, η προσπάθεια στην άμυνα έρχεται και από τους ψηλούς. Δεν είναι εύκολο για τους ψηλούς μας να βγαίνουν ψηλά και να πιέζουν. Οι νίκες επιβεβαιώνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Σε πολλές περιπτώσεις παίζουμε με δίδυμο Φώτση και Γκιστ στους ψηλούς και αυτό μας βγαίνει. Πιστεύω ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην διοργάνωση στην άμυνα, αν όχι η καλύτερη αυτή τη στιγμή».

Για τον Μποχωρίδη: «Ο Μποχωρίδης μπαίνει στο ροτέισον. Όταν τραυματίσηκε του είπα αστειευόμενος ότι εσύ φταις (γέλια). Θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί ήταν πολύ καλός και στην προετοιμασία και έχει την ποιότητα να είναι στην ομάδα και να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο ροτέισον».

Για τους νέους παίκτες που θα ενσωματωθούν: «Σίγουρα κάποια κομμάτια θα είναι δύσκολο να τα μάθουν. Θα δουλέψουμε σε αυτό για να τους βάλουμε στο σύστημά μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ρέπει να γίνουν μέλη της ομάδας με σωστό τρόπο».

Για την απουσία του Διαμαντίδη: «Μπορώ να επαναλάβω αυτό που είπα. Ηταν εξαιρετική προσπάθεια της ομάδας, από τα αποδυτήρια, αυτό το ομαδικό πνεύμα. Ανεξάρτητα από το ποιος παίζει και ποιος όχι, όλοι δίνουν το 100%. Ετσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Ο Μήτσος είναι πολύ σημαντικός και είμαστε σίγουροι ότι κάνει το σωστό. Δεν θα τον κρεμάσουμε. Ο Καλάθης έπαιξε έξτρα λεπτά, σήμερα κουράστηκε πολύ, αλλά θα έχει βοήθεια στα επόμενα παιχνίδια».