Χέινς: «Χαρούμενος που το έζησα»

1405376

O Μάρκιζ Χέινς, παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές και στάθηκε στην ατμόσφαιρα που έζησε, αλλά και για την πορεία της ομάδας.

<< Έζησα με έναν μοναδικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς ο κόσμος έδινε ενέργεια στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που το παρακολούθησα από κοντά και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα. Ο Καλάθης έπαιξε πολλά λεπτά και θέλω να βοηθήσω φύγει το βάρος από την πλάτη ορισμένων παικτών. Αρχίζω και μαθαίνω το παιχνίδι του Καλάθη, καθώς προπονούμαστε καθημερινά μαζί», είπε ο Μαρκίζ Χέινς στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του μπορεί να προκριθεί αρχικά στα πλέι οφ και στη συνέχεια στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα: «Κάθε ομάδα είναι αναγκασμένη να κάνει μία κοιλιά. Δεν μπορεί να παίζει πάντα καλά. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πολύ μακριά σε αυτό επίπεδο. Εχουμε την δυνατότητα, όμως, να προκριθούμε στα προημιτελικά και στο φάιναλ φορ».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ελιοτ Ουίλιαμς: «Είναι πολύ ταλαντούχος. Πιστεύω πως η περιφερειακή μας γραμμή δυναμώνει πολύ. Θα μας βοηθήσει πολύ».