Καραμπέρης: «Δεν ντρέπονται καθόλου»

 paokvps

O Χρήστος Καραμπέρης, μέλος της διοίκησης ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για τα όσα ειπώθηκαν στην κλήρωση της ΚΕΔ την Τρίτη (9/2) και έριξε "πυρά" προς τον Ολυμπιακό.

 Εδώ τα όσα δήλωσε στο  «Arena FM 98,4» 

 «Δεν ντρέπονται καθόλου. Η εφημερίδα Πρωταθλητής στις 22/1 με πρωτοσέλιδο έγραφε τρεις μέρες πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό... Απίστευτο. Έβγαλαν τον Γκόντα από την κλήρωση. Αυτόν που έκραζαν στην ΚΕΔ. Δεν είμαστε καλά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα το αφήσει έτσι. Οι δημόσιες σχέσεις καλώς γίνονται, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική διαιτησία, αλλά κάποιοι τους σπιλώνουν. Δεν θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, θα τα πούμε με τους υπαλλήλους των 10 χιλ. ευρώ το μήνα. Όλοι είδαν πώς μας καθάρισε ο Γκόντας».

Αναφορικά με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Φάρο Κερατσινίου στο Κύπελλο, είπε:

«Μας τελείωσαν από πριν. Εμείς έπρεπε να το κάνουμε. Προφανώς στον Φάρο έδιναν πριμ, εμείς όχι.  Δεν τα κάναμε καλά», ενώ για την προσέλευση του κόσμου του ΠΑΟΚ στους αγώνες της ομάδας μπάσκετ υποστήριξε:

«Μόλις ο κόσμος δει οτι η ομάδα μπορεί, θα είναι εκεί. Στο βόλεϊ πήγαιναν 50 άτομα και τώρα με τον Άρη που είναι αδύναμος πήγαν 2.000. Στο μπάσκετ έρχονται οι άρρωστοι 1.000-1.500. Θέλουν όραμα, τώρα είναι φαγητό χωρίς αλάτι».