Ιτούδης: «Δύσκολο ματς με Ολυμπιακό»

itoudis

 

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στο μεγάλο βαθμό δυσκολίας, του εντός έδρας αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του TOP-16.

Οι Ρώσοι θα φιλοξενήσουν στη «Megasport Arena» τους «ερυθρολεύκους», με τον κόουτς της ρωσικής ομάδας να δηλώνει τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Σίγουρα, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη και κουράγιο για να παίξεις σε αυτό το είδος των αγώνων, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μας έχουν αρκετή ποιότητα και ταλέντο για ανταποκριθούν. Επίσης, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι στον όμιλό μας, και είναι πάρα πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε την έδρα μας. Θα βγούμε και θα αγωνιστούμε σκληρά μπροστά στους φιλάθλους κι ελπίζω πως η προσέλευσή τους θα είναι μεγάλη και θα μας βοηθήσουν».

Δηλώσεις έκανε και ο Νικίτα Κουρμπάνοφ:

«Δεν συμμετείχα στα περίφημα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων, αλλά καταλαβαίνω πόσο ιδιαίτερο είναι να είσαι μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι σκληρή αμυντική ομάδα, οπότε περιμένω πως το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον και θα αποτελέσει δύσκολη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι προπονητές δημιούργησαν ένα λεπτομερέστατο αγωνιστικό πλάνο για εμάς και θα συγκεντρωθούμε στο να το εκτελέσουμε, διατηρώντας στο ίδιο επίπεδο την ένταση για σαράντα λεπτά».