Σάριτς: «Θα παλέψουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό»

saricc

Ο Ντάριο Σάριτς, με δηλώσεις του, παραδέχθηκε, πως στην Εφές δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου, απέναντι στον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Παρασκευής (12/02, 21.45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του TOP-16.

Συγκεκριμένα τα όσα είπε:

«Πιστεύω πως δεν αγωνιστήκαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα και με τη Γαλατάσαραϊ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι καλή ευκαιρία να ξεπεράσουμε την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Για αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν έχουμε καιρό ή την ευκαιρία να χάσουμε ακόμα ένα παιχνίδι έτσι. Το καταλάβαμε αυτό και η ομάδα θα παλέψει όσο μπορεί».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και το πώς θα παραταχθούν στο OAKA:

«Σχετικά με την τακτική το πιο σημαντικό για εμένα είναι να σταματήσουμε το pick and roll του Διαμαντίδη. Επίσης, έχουν καλούς σουτέρ στη θέση «4», όπως ο Φώτσης και ο Γκιστ. Ο Παναθηναϊκός έχει και το Ραντούλιτσα, ο οποίος μετά το Ευρωμπάσκετ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους σέντερ στην Ευρωλίγκα. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και θα πρέπει να τα διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».