Ο Σούλης Μαρκόπουλος για τα θύματα της Θύρας 7

pegasus LARGE t 1041 105650438

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, εμφανίστηκε συγκινημένος για την τραγωδία της Θύρας 7, μετά το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όπως εξέφρασε στα κανάλια του ΟΤΕ.

<< Θέλω να μιλήσω για αυτό που συνέβη με τα παιδιά που χάθηκε σε εκείνο το παιχνίδι. Ήμουν πολύ συγκινημένος στην αρχή, όταν πήγαμε κι εμείς να αποδώσουμε φόρο τιμής. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο νους. Είναι ό,τι χειρότερο να χάνεται έτσι κόσμος και ιδίως μικρά παιδιά. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, μιλάω και από την σκοπιά ενός ανθρώπου που έχει δικά του παιδιά και ειλικρινά με συγκινεί πάρα πολύ»

Όσον αφορά το παιχνίδι είπε: «Παίζοντας με τον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις πολύ καλή απόδοση για να σταθείς στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε από την αρχή να περιορίσουμε τον Ολυμπιακό και για μεγάλο χρονικό διάστημα το καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός είχε πάθος και όσο πέρναγε η ώρα η πίεσή του ανέβαινε. Η κούρασή μας ήταν εμφανής. Πιστεύω ότι το τρίποντο του Σπανούλη ήταν καθοριστικό για να γυρίσει το παιχνίδι. Ως τότε υπήρχαν ελπίδες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους παίκτες μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη».