Καλλινικίδης: «Κάθε παιχνίδι... όλη μας η ζωή»

kalinikidis

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και ο Αβραάμ Καλλινικίδης εφιστά την προσοχή του Αρκαδικού στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Να τη γράφει ο 38χρονος παίκτης των "νεοφώτιστων" στο μπλογκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

"Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που στον πρώτο γύρο στην Τρίπολη καταφέραμε να την νικήσουμε και πήραμε το πρώτο ροζ φύλλο της ιστορίας μας σε αυτό το ματς.

Θα ήταν υπέροχο αν καταφέρναμε κάτι αντίστοιχο να κάνουμε και αύριο. Να πάμε δηλαδή, να κάνουμε όλα όσα έχουμε πει μέσα στην εβδομάδα και να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, δεν είναι απλά τελικός, αλλά «όλη μας η ζωή», συνεπώς πρέπει να μοχθήσουμε και αυτό είναι κάτι που μπορώ να το υποσχεθώ στον κόσμο μας.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στο Ρέθυμνο ξεχωριστά. Μπαίνοντας στο γήπεδο, για να κάνω τη δουλειά μου, θα αφήσω ένα μεγάλο κομμάτι μου εκτός. Αυτό το κομμάτι που νιώθει αγάπη και ευγνωμοσύνη για την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο του Ρεθύμνου. Λίγα τα χρόνια που έμεινα εκεί, πολλές οι αναμνήσεις, ακόμα πιο πολλά τα συναισθήματα».