Βεργίνης: Μόνο νίκη με Καβάλα

verginis apollon12

 Ο Απόλλων Πατρών, θα αντιμετωπίσει την Καβάλα το Σάββατο (6/2, 17:00) και ο Δημήτρης Βεργίνεις αναφέρεται σ' αυτό το παιχνίδι, καθώς και στην προετοιμασία της ομάδας του, μέσω του "μπλογκ" του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

"Μια δύσκολη αποστολή - γράφει-  μας περιμένει αύριο καθώς αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την ομάδα της Καβαλάς και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρήσουμε το νικηφόρο σερί μας στην Περιβόλα. Γνωρίζουμε τις παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως σε εμάς μπαίνει μπροστά το "πρέπει" και όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Την προηγούμενη αγωνιστική δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στη Ρόδο μιας και η "ξαφνική απώλεια" του Ντίλαρντ και ο τραυματισμός του Φώτη Λαμπρόπουλου στο ξεκίνημα του αγώνα μας επηρέασε και δεν μπορέσαμε όσο και εάν προσπαθήσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Το παιχνίδι όμως με τον Κολοσσό τελείωσε και τα προβλήματα που υπήρχαν έχουν μειωθεί πλέον.

Ο νέος μας παίκτης, Κέβιν Άντερσον έχει αρχίσει να προσαρμόζεται, ο Φώτης θα είναι εκτός σημαντικού απροόπτου στην αποστολή της ομάδας και όλοι μας είμαστε έτοιμοι για να πανηγυρίσουμε την όγδοη νίκη μας μέσα στην Πάτρα. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι για σαράντα λεπτά μιας και ο αντίπαλος μας διανύει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δώσουμε δικαίωμα μέσα στην έδρα μας. Η Καβάλα έχει πετύχει δύο πολύ σημαντικές συνεχόμενες νίκες και μία από αυτές μάλιστα εκτός έδρας, μέσα στην Αμαλιάδα για αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Γνωρίζουμε λοιπόν, πολύ καλά τη σπουδαιότητα του αυριανού αγώνα και πιστεύουμε ότι έχοντας και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε. Καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα, πάθος και συνεργασία σε όλους τους τομείς, αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουμε για να μπορέσουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, προτιμώ τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να μιλήσουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο".