Κασελάκης: «Προσοχή για να μείνουμε ψηλά»

kaselakis

 

Ως μια πρόκληση βλέπει, ο Λεωνίδας Κασελάκης τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Την προσοχή, που πρέπει να δείξει η Κηφισιά στον αγώνα με τα Τρίκαλα δηλώνει ο Κασελάκης, αλλά και στα σημεία που θα σταθεί η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά:

«H ομάδα μας προέρχεται από μία ήττα με το Λαύριο που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει καθώς ελέγχαμε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του και καθαρά από δικά μας λάθη ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Μπροστά μας έχουμε νέα πρόκληση. Θα αντιμετωπίσουμε τα Τρίκαλα, μια ομάδα που κερδίσαμε στον πρώτο γύρο. Φυσικά, είναι περιττό να πούμε ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι τελείως διαφορετικό καθώς και οι δυο ομάδες έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο και διακρίνεται για την αθλητικότητα που βγάζουν οι παίκτες της , οι οποίοι ως επί τω πλείστον είναι Αμερικανοί. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως συγκεντρωμένοι στις επιστροφές μας στην άμυνα ώστε να μην τους δώσουμε ανοικτό γήπεδο όπου είναι το καλό τους στοιχείο. Αυτό θα είναι και το κλειδί του παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου.

Όσον αφορά εμάς δεν αλλάζει κάτι. Από τη στιγμή που θα μπούμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με ενέργεια σε άμυνα και επίθεση μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Από την άλλη, χωρίς αυτά τα στοιχεία που μας έχουν αναδείξει ως τώρα θα έχουμε πρόβλημα με οποιονδήποτε αντίπαλο. Γι αυτό χρειάζεται προσοχή αν θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Αυτά από μένα, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα».