Βασιλόπουλος: Να παίξουμε σαν ομάδα

vasilopoulos

 

Ο Βασιλόπουλος μίλησε στο προσωπικό του Blog, για τον Κόροιβο στο ότι πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του.

Ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος, μίλησε στην ανάγκη να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του το Σάββατο, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Είχα πει να γράψω μετά τον αγώνα από τα Τρίκαλα άλλα δεν το έκανα γιατί είχαμε χάσει και δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή την εικόνα ενός γηπέδου (στα Τρίκαλα) να στάζει και να μην μπορούμε να κάνουμε ζέσταμα γιατί φοβόμασταν μην γλιστρήσουμε ή να σταματάει το παιχνίδι ανά 2 λεπτά για να καθαρίσουμε το γήπεδο δε νομίζω ότι θα την ξεχάσω ποτέ. Πιστεύω ότι τα παιδάκια που καθάριζαν το γήπεδο πρέπει να έκαναν πιο πολλά χιλιόμετρα από ότι εμείς,μέσα έξω για να καθαρίζουν τα νερά..

Μετά την ήττα από τα Τρίκαλα ακολούθησαν άλλες δυο και τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε απέναντι σε μια AEK που έχει πλούσιο υλικό αλλά ακόμα ψάχνει να βρει την ταυτότητα της και την χημεία της. Εμείς έχουμε σκοπό να παίξουμε άσο πιο δυνατά μπορούμε, σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε για 40 λεπτά το πλάνο μας. Μέσα σε όλα τα θεματάκια που έχουμε, είναι και η διαδρομή για Αθήνα που θα πρέπει να περάσουμε τα μπλόκα των αγροτών. Ελπίζω να καταφέρουμε να περάσουμε και να φτάσουμε σχετικά εύκολα Αθήνα χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Να κάνουμε μια καλή προπόνηση και να πάμε αύριο να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε».