Μπολντς μπορούμε τα πλέι-οφ

timthumb

 

Το Λαύριο κάνει μια φανταστική χρονιά στην Α1, και ο Μπολντς ανεβάζει τον πήχη ακόμα ποιο ψηλά.

Σύμφωνα με τον Μπολντς το Λαύριο, μπορεί να χτυπήσει μια θέση στα πλέι-οφ, αφού η σωτηρία μοιάζει να έχει επιτευχθεί και πλέον κοιτάνε ακόμα ποιο πάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου, του Λαυρίου επί της Κηφισιάς;

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την νίκη της ομάδας. Ήταν μια σκληρή «μάχη» και δείξαμε ως ομάδα ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να νικήσουμε έναν καλό αντίπαλο όπως η Κηφισιά»

- Θα τα καταφέρει το Λαύριο να ανανεώσει την συμμετοχή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Θα είναι πολύ καλό εάν βοηθήσω το Λαύριο να παραμείνει στην Α1. Αλλά ειλικρινά νιώθω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ γιατί έχουμε «βάθος». Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο θα μπορούσαν να αρχίζουν εκείνοι τον αγώνα».

- Γιατί επέστρεψες στο ελληνικό Πρωτάθλημα και ποια είναι η άποψη σου για την διοργάνωση της φετινής σεζόν σε σύγκριση με εκείνη της αγωνιστικής χρονιάς 2013-14 που αγωνίστηκες με τον Απόλλωνα Πάτρας;

«Ήμουν ευτυχής όταν δέχθηκα την πρόταση του Λαυρίου γιατί θα είχα την ευκαιρία να παίξω ξανά στο ελληνικό Πρωτάθλημα που είναι πολύ ανταγωνιστική λίγκα. Ήταν τιμή που ήμουν μέλος του Απόλλωνα γιατί ήταν μια επαγγελματική ομάδα με «οικογενειακό» κλίμα, όπως είναι και το Λαύριο. Στο Λαύριο με μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι μέλος της οικογένειας τους».