Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τον αγώνα με τη Νεπτούνας

priftis

 

Λίγο πριν πετάξει η ομάδα του Άρη για την Λιθουανία, ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε, στη κούραση που φέρνουν τα ταξίδια, αλλά και τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για την νίκη.

Αναλυτικά:

«Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η Nεπτούνας είναι πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει στο ανοιχτό γήπεδο και σουτάρει πολύ. Ο αντίπαλός μας απέδειξε την αξία του και στους δύο αγώνες με την Αρμάνι Μιλάνο. Έχουμε δύσκολη αποστολή, η οποία γίνεται ακόμα δυσκολότερη με δεδομένο ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι για τη Λιθουανία, με τρεις πτήσεις και λεωρορείο και με απασχολεί το κομμάτι της ενέργειας, το οποίο θα είναι καθοριστικό για τον αυριανό αγώνα», είπε ο κόουτς του Άρη και συνέχισε:

«Σίγουρα η νίκη επί του ΠΑΟΚ μας βοηθά στο ψυχολογικό κομμάτι, όμως δεν έχουμε καιρό για να το σκεφτούμε παραπάνω. Ουσιαστικά θα αντιμετωπίσουμε τη Νεπτούνας με μία προπόνηση, το ίδιο θα συμβεί και με το Λαύριο. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει πληγωμένο εγωισμό, τόσο από την πρόσφατη βαριά ήττα από τη Ζαλγκίρις, όσο και από το -26 στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι».

Για τη στήριξη του κόσμου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο κόσμος είναι κοντά μας και μας ενθαρρύνει συνεχώς. Όμως εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μη χάσουμε το μυαλό μας. Κάτι που έγινε στο διάστημα των τεσσάρων ηττών, όπου οι εμφανίσεις μας ήταν κακές».