Ο Σούλης Μαρκόπουλος για την ήττα του ΠΑOK

markopoulos01 604x345

 Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στα φάουλ αλλά και στα τρίποντα που έβαλε ο Άρης για να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ντέρμπι: «Ήταν όπως το περιμέναμε, ένα σκληρό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, προσπαθώντας να ελέγξουμε τον ρυθμό, κάτι που πετύχαμε απόλυτα με τον τομέα των ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν φορτωθήκαμε με φάουλ, ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα παίζαμε και οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Άρης έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και εκεί ξεκαθάρισε το παιχνίδι. Οι διακοπές αλλοίωσαν τον ρυθμό των ομάδων. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα έχει ένα γύρο ολόκληρο και περισσότερο πρέπει να δεθούμε σαν ομάδα».

Για τον Σχορτσανίτη και τον χρόνο συμμετοχής του: «Εκ των υστέρων μπορείς να πεις πολλά. Μετά το παιχνίδι μπορείς να πεις χίλια δύο πράγματα για τον Σχορτσανίτη...»

Για τις ήττες της ομάδας του: «Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χάθηκαν άδικα. Από εκεί και πέρα χάθηκαν κάποια παιχνίδια από καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Ο Άρης δεν είχε βάλει τρίποντο, αλλά στα τελευταία λεπτά Γουάιτ και Τσούπκοβιτς όποτε χρειάστηκαν έβαλαν τα σουτ».