Ο Ευαγγελίτσης ανέλαβε τον Προμηθέα και θέλει να τον οδηγήσει ψηλά!

evag

Μετά την πετυχημένη του πορεία στις ακαδημίες του Προμηθέα Χαλανδρίου, ο Μάικ Ευαγγελίτσης πραγματοποίησε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού αποτελεί πλέον τον head coach της ανδρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Β' ΕΣΚΑ.

Ο 38χρονος τεχνικός αποτελεί το μυστικό για την ραγδαία εξέλιξη των ακαδημιών του Προμηθέα Χαλανδρίου και τις ουκ ολίγες επιτυχίες που είχε. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν, πολλώ δε μάλλον από τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Βλαχόπουλο, ο οποίος του παρέδωσε τα κλειδιά και του ανδρικού τμήματος.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο Βλαχόπουλο Κώστα και σε όλο το Δ.Σ. που με εμπιστεύτηκε να αναλάβω την ανδρική ομάδα σε μια στιγμή που η ομάδα πρέπει να βρει και να χτίσει ξανά την ταυτότητα της» δήλωσε αρχικά στο BasketNews ο Μάικ Ευαγγελίτσης και συνέχισε:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική, έχοντας τον συνδυασμό των έμπειρων και των νέων παιδιών. Αυτό που θέλουμε από εδώ και στο εξής είναι να παίζουμε όμορφο, δυνατό και γρήγορο μπάσκετ».