Ξεχωριστή εμπειρία για τον μικρό (pics)

Μπορεί να ατύχησε να πάρει μέρος με την ομάδα του Δούκα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Πτολεμαΐδα, αλλά τις ίδιες μέρες δοκίμασε τις δυνάμεις του στη Ν. Υόρκη.

"Ουδέν κακόν αμιγές καλού" για τον 16χρονο Γιώργο Τζελάλη (γιος της κορυφαίας Ελληνίδας μπασκετμπολίστριας τη δεκαετία του ’80) γνώρισε μοναδική εμπειρία να συμμετάσχει σε δύο συνεχόμενους αγώνες την ίδια μέρα στο τουρνουά iS8 που θεωρείται ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ν. Υόρκη, με επιλογή παικτών κάτω των 19 ετών.

 

https://nychoops.rivals.com/content.asp?CID=1762849

Ο μικρός στον πρώτο αγώνα πέτυχε 11 πόντους, με 9 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 ριμπάουντ και στον δεύτερο είχε 19 πόντους (6/8 τρίποντα, 1/2 βολές), 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, 4 ριμπάουντ. Ήταν ο μοναδικός λευκός παίκτης και κλήθηκε να πάρει μέρος και στο "Elit camp" που γίνεται τον Ιούλιο στην Πενσυλβανία και συγκεντρώνει πολλούς προπονητές για να επιλέξουν παιδιά για τα πανεπιστήμια.

Ο Γιώργος Τζελάλης με τον Αμερικανό προπονητή Ελμερ Άντερσον, ο οποίος έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα με το "Boys & Girls High School of Brooklyn".