Κάτοικος Πράγας ο Χουγκάζ

 

HougazΜετά από δύο χρόνια παραμονής στην Αυστρία, ο Κρις Χουγκάζ που κτίζει όνομα στην Ευρώπη, θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Τσεχία.

Η USK Praha προστίθεται στο βιογραφικό του, μετά τον Πανιώνιο, την Καβάλα, τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα Λεμεσού,  Κορεκαμίνος Βικτόρια του Μεξικό, και την Αυστριακή Όμπερβαρτ).
Ο Έλληνας προπονητής έκανε δηλώσεις για το νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς και για την επιτυχημένη παρουσία του στην Αυστρία και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός νταμπλ φέτος. 

«Ήμουν σε επαφή με τον σύλλογο, επισκέφτηκα την Πράγα και προσωπικά και ήμουν ενθουσιασμένος με τις συνθήκες που έχουν προπονητές και παίκτες εδώ. Ο σύλλογος προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση των νέων παικτών και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους παίκτες που ξέρουν τι θέλουν και είναι πεινασμένοι για επιτυχία. Γι 'αυτό είμαι εδώ. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, μου αρέσει να ταξιδεύω και γνωρίζω νέα πράγματα. Στην Αυστρία, κατορθώσαμε να επιτύχουμε σπουδαία αποτελέσματα παρά την μέση ηλικία της ομάδας. Ήταν ένα καλό σχολείο, μου αρέσει να το θυμάμαι όχι μόνο εξαιτίας των τελικών.
Είμαι νέος στο club της USK Praha και πρέπει να καθίσω, πρέπει να συνηθίσω εγώ τους παίκτες και οι παίκτες εμένα. Θα συμπληρώσουμε κατάλληλα την ομάδα με παίκτες που μοιράζονται τη στρατηγική του συλλόγου και θέλουν να βελτιωθούν. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα όμορφο μπάσκετ με βάση τη χαρά του παιχνιδιού και τη μέγιστη προσπάθεια».