Στόχος της Μπαρτσελόνα ο Κλαβέρ

VictorClaver

Ο Βίκτορ Κλαβέρ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και οι «μπλαουγκράνα» φιλοδοξούν να πάρουν τον 28χρονο φόργουορντ από τα χέρια του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με τον Βίκτορ Κλαβέρ για την απόκτησή του, ωστόσο βρέθηκε και άλλος διεκδικητής.Η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να αποκτήσει τον 28χρονο φόργουορντ και φιλοδοξεί να πάρει τον παίκτη από το «τριφύλλι».

Οι "μπλαουγκράνα" σκοπεύουν να ενισχυθούν σημαντικά το φετινό καλοκαίρι καθώς τα κενά στο ρόστερ είναι αρκετά και αφορούν ποικίλες θέσεις. Μία από αυτές είναι το "4", στο οποίο έχει εντοπίσει έλλειψη ποιότητας ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Έτσι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να αποσπάσει το "ναι" του παίκτη και να τον κάνει δικό της.

Ο Παναθηναϊκός πάντως εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα. Εκτός του ότι έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επαφές του με την πλευρά του παίκτη, όσο και γιατί έχει σύμμαχο τη Βαλένθια. Οι "πορτοκαλί" είναι η ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του Βίκτορ Κλαβέρ στην Ισπανία, βάσει ενός κανονισμού που υπάρχει στην ισπανική λίγκα. Ζητούν υπέρογκα ποσά από κάθε ισπανική ομάδα που εκφράζει την πρόθεση να αποκτήσει τον παίκτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πριν κάποιες ημέρες έκανε ό,τι μπορούσε για να αποσπάσει το ναι της Βαλένθια ώστε να αποκτήσει τον Βίκτορ Κλαβέρ. Αφού είδε πως δεν μπορούσε να τον αποκτήσει, στράφηκε στην περίπτωση του Άντονι Ράντολφ που αγωνίστηκε κι αυτός στη Λοκομοτίβ Κουμπάν πέρσι. Ο όρος που δεσμεύει τον Βίκτορ Κλαβέρ με τη Βαλένθια λήγει το 2017, το οποίο σημαίνει πως θα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο, Παναθηναϊκό κι τη μεθεπόμενη σεζόν να επιστρέψει στη χώρα του. Εκτός κι αν η Μπαρτσελόνα πραγματοποιήσει υπέρβαση και καταφέρει να πείσει τη Βαλένθια προκειμένου για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του προσφέροντας οικονομικά και αγωνιστικά ανταλάγματα.

Ο Παναθηναϊκός, παρά την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο προσκήνιο, έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επαφές του με την πλευρά του παίκτη, σε σημείο που η ολοκλήρωση της μεταγραφής μοιάζει να μην απέχει πολύ. Κλείνοντας, οι "πράσινοι" θα περιμένουν την απάντηση του 28χρονου φόργουορντ την Κυριακή (17/7) προκειμένου να συνεχίσουν την υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού.